keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Kilpahiihtoa ja Herra Orffia






Tänään koulun hiihtoedustusjoukkue suuntasi kohti Rantakylää. Vuorossa oli vapaan tyylin kisa. Oppilaat mittelöivät Mikkelin kaupungin koulujenvälisestä mestaruudesta. Taso oli todella kova ja kärkiviisikkoon ei ollut asiaa kuin "ammattilaisilla". Tosin kokonaisuudessaan onnistuimme loistavasti ja kokemusta tuli rutkasti lisää. Osa hiihtäjistämme oli kipeänä, mutta ladulle säntäsi 12 hiihtäjäämme. Sarjoissa oli 30-50 hiihtäjää ! Paras sijoituksemme oli Vertin seitsemäs sija neljännen luokan poikien sarjassa. Viime vuotiseen tapaan Vertti jäi ensimmäisenä vaille pakintoa. Ehkä kolmas kerta toden sanoo ja ensi vuonna on parempi onni. Tosin muutenkin Vertin ja Jarkon osallistuminen oli vaakalaudalla, kun Vertti oli laitettu tyttöjen sarjaan ja Jarkkoa ei löytynyt ollenkaan lähtölistoilta. Lopulta pojat pääsivät lähtemään sarjansa viimeisinä isoilla numerolapuilla. Jarkko hiihti myös hienosti 11. sijalle. Pojilla taisi ruokahalu kasvaa ensi vuotta ajatellen. Valitettavasti vielä tuloksissakin oli sekoiltu ja pojat oli laitettu muiden koulujen oppilaiksi...
Vilma ( 4 lk) liiteli ladulla hienosti yhdeksänneksi, samoin Anna-Leena kolmannen luokan tyttöjen sarjassa.Vilman isosisko Salla oli mukana kannustamassa. Salan laji on ampumahiihto ja Salla oli juuri palannut kilpareissulta Ruotsista.
Kaikki hiihtäjät taisivat antaa kaikkensa ladulle, enempää ei tarvitsekaan. Totesimmekin, että kilpileminen näin isoissa kisoissa on jo hieno suoritus ja todellinen itsensä voittaminen. Lisää kilpilukuvia liikuntasivuilla.
Palattuamme kisoista, ehdimme seuraamaan muutaman minuutin ajan Herra Orffia. Salissa tuntui olevan tiivis tunnelma ja muutama vanhempikin oli päässyt paikalle. Harmi, ettemme nähneet koko konserttia, mutta onneksi suurin osa koulun oppilaista näki ja koki koko hienon jutun.
t. Katariina

1 kommentti:

iinukka kirjoitti...

Olimme hiihtoloma-reissulla sukuloimassa rahulassa ja pääsimme katsomaan kivaa esitystä!Siitä suuri kiitos ja kouluiloa kaikille tasapuolisesti!
T.Iina 2v ja äiti