sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Viimeinen kouluviikko alkaa





Jäjellä on enää mukavia asioita; maanantaina pelaamme ystävyysottelun Rämälän koulun oppilaita vastaan pesäpallossa klo 9.00-10.30. Tiistaina 3.-6. luokkalaiset lähtevät koulupäivän mittaiselle luokkaretkelle Ristiinaan. Astuvansalmen kalliomaalauksille on kolmen kilometrin kävelymatka, joten jalkineet ja pukeutuminen sen mukaan.
Tiistaina pienet oppilaat pääsevät toivottamaan presidentti Tarja Halosen tervetulleeksi Mikkeli- puistoon. Huomio pitempi koulupäivä! Tapahtuma liittyy valtakunnalliseen Viherpäivään. Loppuviikosta siivoamme paikkoja ja vaihdamme luokkia. Toivottavasti viimeistään silloin viimeisetkin luistimet pääsevät kesälomalle omaan kotiin.
Lauantaina laulamme suvivirren klo 8.30 Rahula-salissa ja on aika saada tilinpäätös kuluneesta lukuvuodesta, eli saada todistukset. Stipendit jaetaan tänä vuonna taitoaineista (liikunta, tekstiilityö, tekninen työ, kuvataide, musiikki sekä ilmaisutaito). Hymytyttö ja -poika on myös jo äänestetty ja patsaat jaetaan lauantaina.
Alimmassa kuvassa Tommi kirjoittaa nimensä juhlaryijyyn, joka valmistuu sopivasti lukuvuoden loppuun mennessä. Aurinkoista työviikkoa kaikille! t. Katariina

Ei kommentteja: