tiistai 26. toukokuuta 2009

Tänään kiipeiltiin seinillä


















Luokkaretkemme Tanhuvaaraan oli todella toiminnallinen ja lasten innosta päätellen onnistunut. Hyvä mieli jäi myös siitä, että Rämälän ja Rahulan koulujen oppilaat todella tutustuivat toisiinsa päivän aikan. Ryhmäjaot oli toteutettu niin, että oppilaat "joutuivat "paljon tekemisiin toistensa kanssa. Tältä pohjalta on kiva lähteä suunnittelemaan ensi vuoden yhteistyökuvioita.

Viidessä toimintapisteessä riitti sopivasti tekemistä ja virtaa tuntui riittävän vielä kotimatkalle asti. Oli helyttävää huomata, miten lapset ostivat viimeisillä euroillaan kotiin tuliaisia; vaikkapa äidille valokuvakehys ja isälle avaimenperä. Vanhemmat, te olette rakkaita lapsillenne. Muistan itsekin pienenä kouluaisena tuhlanneeni kaikki matkarahat tuliaisiin.

Viikkokysymyksestä selviää lasten suosikkirasti, mutta jännityksestä päätellen senäkiipeily ei jättänyt ketään kylmäksi. Moni oppilas kapusi kattoon asti ja toisaalta moni esim. korkeanpaikankammoa poteva uskaltautui kuitenkin yrittämään, minä niihin luettuna.
Kerrassaan hieno retkipäivä!
Ihmisenä kasvamista tapahtui monella tavalla ja monta pientä muistoa jäi varmasti lasten mieliin.
Lämmin kiitos vielä kerran vanhemapainyhdistykselle tästä kevätretkestä! t. Katariina
PS. Lisää kuvia luokkaretkestä kevätjuhlassa.

Ei kommentteja: