keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Lähdemme elokuviin !

Rahulassa 30.9.2009

Elokuvateatterit Kinolinna ja Ritz sekä Savonlinja Oy tekevät yhteistyötä ja tarjoavat kouluille edullisen ja vaivattoman tavan tehdä elokuvamatka. Alakoulujen luokille 0-3 lk:lle on järjestetty omat näytökset Viiru Pesonen – Muisti pätkii elokuvaan.

Alakoulujen luokille 3 - 6 on järjestetty näytökset Coraline ja toinen todellisuus 3D elokuvaan ja yläkoululaisille (luokat 6 - 9) esitetään Skavabölen Pojat.

Näytökset ovat:

LUOKILLE 3-6 TIISTAINA 6.10. KLO 10.00.

ALAKOULUJEN LUOKILLE 0-2
keskiviikkona 7.10.2009 klo 10.00 Elokuvateatteri Kinolinnassa.


VIIRU JA PESONEN -MUISTI PÄTKII 69 min - S –
Lasten suosikit Viiru ja Pesonen kokevat taas uuden seikkailun - tällä kertaa Pesonen keksimispuuhissaan joutuu pieneen onnettomuuteen, joka vie hänen muistinsa. Kun mikään ei tunnu auttavan, alkaa Viiru kertoa tarinoita mitä hauskimmista seikkailuista, jos jokin niistä muistuisi Pesoselle mieleen!
Elokuva on puhuttu suomeksi. (lähde Finnkino)

Elokuvan oppimateriaali osoitteessa: WWW.KOULUKINO.FI

CORALINE JA TOINEN TODELLISUUS 3D 102min -K7/5-
Neil Gaimanin bestselleriin perustuva ja Henry Selickin ohjaama Coraline ja toinen todellisuus on ensimmäinen 3D-tekniikkaa käyttäen kuvattu stop motion –teräväpiirtoanimaatio.

Elokuvassa nuori tyttö Coraline (äänenä Dakota Fanning) löytää uudesta kodistaan salaisen oven ja sen toiselta puolelta oman elämänsä vaihtoehtoversion. Rinnakkaistodellisuus näyttää pinnalta aavemaisen samanlaiselta kuin Coralinen oikea elämä - tosin paljon paremmalta..
Elokuvassa on suomenkielinen tekstitys. (lähde Finnkino)

Elokuvan oppimateriaali osoitteessa: WWW.KOULUKINO.FI

OPPILAIDEN OMAVASTUU ON 1€.
Rahan voi tuoda koululle huomisesta
lähtien.
Oppilaille, jotka eivät halua lähteä mukaan, järjestetään muuta toimintaa koululla.

LOPUISTA KUSTANNUKSISTA HUOLEHTII PUOLIKSI ITU JA TOINEN PUOLI OTETAAN KOULUN NEUVOTTELUKUNNAN KOULULLE LUOVUTETUISTA KOKOUSPALKKIOISTA.
t. Katariina

Ei kommentteja: