tiistai 24. marraskuuta 2009

Opettajainhuone lattiaremonttiin!!!



Opettajat olivat jo pitemmän aikaa epäilleet, että opettajainhuoneen ja kirjastoeteisen lattian alla voisi olla jotakin pielessä. Vanhat koulurakennukset haisevat aina koululta, mutta meidän koulussa haju alkoi olla jo melko pistävä.
Ns. haisukaappimme (opetusvälineitä sisältävä kaappi opettajainhuoneen eteisessä) korjattiin jo aikaisemmin, mutta henkilökunnan oireet senkuin pahenivat.
Tilahallinto teki pyynnöstämme selvityksen koulun alapohjan tilasta ja tulokset olivat melko häkellyttävät.
Opettajainhuoneen kohdalla on kauan sitten ollut opettajan asunnon keittiö. Todennäköisesti tältä ajalta on alapohjaan päässyt syntymään melko mittava vesivahinko, jonka johdosta rakennuksen alapohja on aikojen saatossa lahonnut ja romahtanut osin kokonaan maahan. Ilmankos opettajainhuoneen tavilämpötila on lähennellyt 10 astetta aamuisin! Ilman lisälämmittimiä emme ole tilassa voineet työskennelä.
Myös opettajien WC:n lattia eristetään uudelleen, samoin kuin vanhan öljylämmityshuoneen lattia uusitaan.
Remontti toteutetaan onneksemme todella ripeästi. Tänään olemme tyhjentäneet näitä tiloja ja huomenna alue eristetään. Remontin ajaksi eristetty tila paineistetaan niin, että mahdollisimman vähän haitallisia hiukkasia kantatautuisi opetustiloihin.
Koulua pystymme pitämään normaalisti luokissa, sillä käytössämme on edellen kaikki luokat sekä rehtorin kanslia. Toivottavasti remontoitava alue pysyy näissä tiloissa! Arvioitu remontti kestää n. 3- 5 viikkoa. KAIKESTA HUOLIMATTA, HYVÄ ETTÄ ASIA TULI ILMI JA SE MYÖS SAADAAN TOIVOTTAVASTI PIKAISESTI KORJATTUA. T. KATARIINA

Ei kommentteja: