maanantai 13. syyskuuta 2010

Sporttipassi 6-16 -vuotiaille

Sporttipassi 6-16 - vuotiaille

Mikkelin kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut ovat yhteistyössä urheiluseurojen kanssa suunnitelleet Sporttipassin, joka oikeuttaa monenlaisiin ilmaisiin lajikokeiluihin. Mukaan Sporttipassin ensimmäiselle kaudelle on lähtenyt 12 urheiluseuraa. Mukana olevat seurat ovat Juniori Jukurit, Mikkelin Ampujat, Mikkelin Golf, Mikkelin Kampparit, Mikkelin Kissat, Mikkelin Melojat, Mikkelin Nyrkkeilijät, Mikkelin Palloilijat, Mikkelin Passarit, Mikkelin Soutajat ja suunnistusseura Navi.

Seurojen tarjoamat ilmaiset kokeilukerrat on nähtävissä www.sportmikkeli.fi sivulla. Sivuilla on myös nähtävissä, milloin ja missä seurat näitä ilmaisia kokeilukertoja tarjoavat. Samoin sivuilla on nähtävissä, minkä ikäisille kunkin seuran lajikokeilut on tarkoitettu. Ennakkoilmoittautumisia kokeilukertoihin ei ole. Kokeilukerroista saat merkinnän passiisi.

Hanketta puuhanneiden tavoitteena on ollut monipuolistaa lasten ja nuorten urheiluharrastuksia. Tärkeänä tavoitteena on myös madaltaa vähän liikkuvien lasten ja nuorten kynnystä osallistua liikuntaharrastuksiin.

Sporttipasseja saat kouluilta ja kaupungin yhteispalvelupisteistä.

Ei kommentteja: