tiistai 12. lokakuuta 2010

Sirkusleiri yli 7-vuotiaille 23.10.-24.10.

SIRKUSLEIRI YLI 7 -VUOTIAILLE
23.10 - 24.10.2010



Mikkelin kulttuuripalvelut järjestää yhteistyössä Sirkuskoulu Bravuurin kanssa sirkusleirin syyslomaviikkoa edeltävänä viikonloppuna 23. - 24.10.2010 Mikkelin Vanhalla Sotilaskodilla (Jääkärinkatu 9). Opetusta on päivittäin klo 10-16.

Sirkusleiri on tarkoitettu kaikille yli 7 –vuotiaille sirkustaiteesta kiinnostuneille. Leirille voi osallistua vaikkei omaisikaan aiempaa sirkuskokemusta.

Sirkusleirillä kurkistetaan sirkuksen ihmeelliseen maailmaan käymällä pinnallisesti läpi sirkuksen eri osa-alueita, kuten akrobatiaa(sisältää mm. erilaisia kuperkeikkoja, käsilläseisontaa ja kävelyä, kärrinpyöriä, siltoja, voltteja ja paljon erilaisia ja hauskoja harjoitteita), sirkustorneja, trampoliinia, jongleerausta, tasapainoilua mm. yksipyöräisillä, hulavanteen hallintaa ja paljon muuta. Opetus aloitetaan yksinkertaisista perusasioista joten leiri sopii kaikille.

Sirkuskoulu Bravuurin opettajat ja ohjaajat sekä esiintyvät taiturit näyttävät huikeita temppuja ja esimerkkiä miten mikäkin temppu suoritetaan ja tehdään turvallisesti ja oikein. Leirin päätteeksi innokkaimmat ja ahkerimmat sekä lahjakkuutta sirkuksen parissa osoittaneet palkitaan pienellä sirkusaiheisella yllätyksellä.

Leirin hinta on 30 euroa / osallistuja / viikonloppu. Osallistumismaksu sisältää vakuutuksen. Leirille mahtuu 40 osanottajaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset 20.10. mennessä osoitteeseen: arja.hatinen@mikkeli.fi tai puhelimitse 015 194 2403/ Arja Hätinen.

Ei kommentteja: