torstai 3. helmikuuta 2011

Hei!



Syyskuussa 2010 käyttöön otettu lasten ja nuorten verkkodemokratiapalvelu Aloitekanava.fi poiki jo toisen menestystarinan Mikkelissä.

Joulukuussa nuorten aloitteesta ja asian kannatuksen myötä Rantakylän koululle saatiin lisää pelimaaleja pihalle.

Idea ja sen eteneminen löytyy osoitteesta: http://www.aloitekanava.fi/mikkeli/3053/#



Nyt alkuvuodesta eräs aktiivinen nuori toivoi Reckless Love bändiä ikärajattomalle keikalle Mikkeliin. Kannatus kävi idean osalta vilkkaana ja niinpä asiaa vietiin eteenpäin.

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalvelut tarttuivat toimeen ja selvittelyjen jälkeen bändi saatiin keikalle Mikkeliin yhteistyössä Etelä-Savon Osuuspankin kanssa.

Myös tämän idean etenemiseen voi tutustua osoitteessa: http://www.aloitekanava.fi/mikkeli/3460/



Reckless Love esiintyy Mikkeliin Viihdeuimala Rantakeitaassa 15.4.2011, ikärajattomalla keikalla.

Lippuja voi ostaa ennakkoon Fastway Ticketin kautta 6 euron hinnalla (+toimituskulut 1 €) sekä keikkailtana ovelta 8 € /lippu.

Tuttuun tapaan tapahtuma on savuton ja päihteetön.



RECKLESS LOVE on Kuopiosta kotoisin oleva Glam Rock bändi, joka tuli suuren yleisön tuntemaksi mm. vierailustaan Salatuissa elämissä.

Yhtyeen laulusolisti Olli Hermanni johti KUOROSOTA ohjelmassa Kuopion kuoroa, eikä varmasti jättänyt ketään kylmäksi lavaesiintymisellään.

Bändi tekee parhaillaan uutta levyä ja loppuvuodesta on vuorossa Englannin kiertue.



Alkuillan menosta vastaa Discotem OVPK: DJ Juxu ja DJ MikkoTee.



BeachVillage People on myös ehdoton illan kohokohta. 17-18 v. poikien showtanssiryhmä aloittaa täältä maailmanvalloituksen.



Lisätietoja tapahtumasta ja bändistä:

www.clubselva.fi

www.po1nt.fi

www.recklesslove.com



Aloitekanava.fi on otettu hyvin vastaan lasten ja nuorten keskuudessa syksyn ja talven aikana. Mikkelin Aloitekanavaan on rekisteröitynyt 59 käyttäjää ja ideoita on syntynyt jo 27 kappaletta,

joista kaksi on tuottanut tulosta. Mikkelin Aloitekanava on 20 aktiivisimman kunnan joukossa. Kuntia, joissa Aloitekanava.fi on otettu käyttöön, on yhteensä noin 140 koko maassa.



Mikkelin lähdettyä mukaan valtakunnalliseen kokeiluun, idean voi jättää nyt myös ilman rekisteröitymistä. Kevään aikana kerätään tietoa siitä,

lisääkö rekisteröimättömyys lasten ja nuorten ideointia. Aloitekanava.fi on erinomainen apuväline opettaa lapsille ja nuorille vaikuttamista ja osallisuutta esimerkiksi kouluissa.



Kunta kysyy –osiossa mahdollistetaan lasten ja nuorten kuuleminen heitä koskevissa asioissa. Tämä osio tekee kunnan ja nuorten välisestä keskustelusta vuorovaikutteista.

Kevään aikana Mikkelin Kunta kysyy –osioon on tulossa kyselyitä lapsille ja nuorille heitä koskevista palveluista. Kunnan kaikki toimijat – valtuusto, hallitus, lautakunnat, hallintokunnat,

nuorisovaltuusto, lasten parlamentti ja myös muut tahot voivat asettaa lapsille ja nuorille kuultavaksi valmisteilla olevia asioita. Kyselyitä Aloitekanava.fi järjestelmään saa laitettua, ottamalla

yhteyttä Mikkelin moderaattoreihin. Heiltä saa myös lisätietoja asiasta. Aloitekanavaan ja siellä oleviin ideoihin pääsee tutustumaan seuraavasta linkistä: http://www.aloitekanava.fi/mikkeli/



Moderaattorit:

Sanna Kuntonen

Sari-Anne Ratia

Seija Huotari

email: etunimi.sukunimi(at)mikkeli.fi



Asiasta teille tiedotti Sanna Kuntonen





______________________________



Sanna Kuntonen

nuorisosihteeri

Mikkelin kaupunki

Maaherrankatu 9-11

50100 MIKKELI

044 794 2438

sanna.kuntonen(at)mikkeli.fi

www.po1nt.fi

Ei kommentteja: