lauantai 5. maaliskuuta 2011

MAANANTAINA TORNIMÄELLE!

Koko koulu lähtee viettämään koko koulun ulkoilupäivää Tornimäelle heti hiihtoloman jälkeen maanantaina 7. maaliskuuta klo 8.30-13.00.
Koulu loppuu normaalisti klo 13.30.

Otamme koululta mukaan tuhdit eväät ja lämmintä juomista, mutta matkaan voi ottaa omiakin eväitä. Kahvilarahaa voi ottaa mukaan enintään 5€. Pukeutuminen sään mukaisesti, mutta mukaan on hyvä varata ainakin lämmintä varavaatetta ja kuivat käsineet.

Rahulan koulun vanhempainyhdistys ITU ry maksaa hissilipun (12 €). Oppilaat maksavat itse vuokravälineet 13 €. Tasaraha helpottaa rahastamista. Kypärä kuuluu hintaan ja on pakollinen.
Lapset jotka osaavat jo lasketella, voivat vanhempien suostumuksella lasketella itsenäisesti. Turvallisuussyistä kaikenlainen temppuilu ja hyppiminen hyppyreistä on kielletty. Muista myös pysyä virallisilla laskettelureiteillä. Jos tulee ongelmia näiden turvallisuussääntöjen noudattamisessa, otamme hissilipun pois.

Jos lapsenne haluaa kokeilla laskettelua ensimmäistä kertaa, on käytössämme loiva ja turvallinen harjoittelurinne köysihissillä, jossa laskettelunopettaja opastaa laskettelun alkeissa yhden tunnin ajan.

Oppilaat, jotka eivät ole kiinnostuneita mutkamäestä voivat hiihtää tai laskea mäkeä valvotusti.

Kaikki vanhemmat ovat tervetulleita mukaan, tosin omin kyydein ja eväin!

Ei kommentteja: