torstai 1. syyskuuta 2011

ITU:n kokouskutsu

Vuosikokouskutsu

Koti ja koulu ovat lapsen tärkeimmät kasvun paikat, siksi on tärkeää että ne toimivat yhdessä. Vanhempainyhdistys ry on meidän vanhempien oma yhteistyöelin koulussa, teemme tiivistä yhteistyötä koulun kanssa, vaikutamme toiminnallamme lasten viihtyvyyteen ja hyvinvointiin koulussa ja lähiympäristössä.


Vanhempainyhdistys luo mahdollisuuksia monenlaisen toiminnan toteuttamiseen esim: discot, ulkoilupäivät, perheretket, metsäretki, pyöränhuolto, mopokerho, makkaranvalmistusta, korujentekoa, kauneudenhoitoa, sählymatsi, sieniretki, ammatinvalintailta, ea – kurssi, liikenneturvallisuus, uni ja jaksaminen, murkkuiän vanhemmuus ja paljon muuta.


Meillä vanhemmilla on tietoa ja taitoa moneen asiaan. Yhteisiä juttuja voi tehdä luokka- tai koko koulun tasolla. Olisiko sinulla antaa aikaa toimintaan? Tunti viikossa, kuukaudessa tai vuodessa?


Vanhempainyhdistys ITU ry:n vuosikokouksessa suunnitellaan tulevaa toimikautta!


Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen to 8.9.2011 kello 18.00 Rahulan koululla. Kokouksessa käsitellään myös yhdistyksen sääntömääräiset asiat: henkilövalinnat, toimintakertomus/ tilinpäätös, toimintasuunnitelma/talousarvio jäsenmaksu ym. Sääntöjen mukaisissa asioissa päätösvalta on yhdistyksen jäsenillä, toiminnan ideoinnissa ja käynnistämisessä meillä kaikilla!

Ei kommentteja: