maanantai 22. elokuuta 2011

KUTSU vanhempainiltaan

(Tämä tiedote jaetaan oppilaille 23.8.2011 HUOM. MUUTOS jakeluaikataulussa)

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta!

Turvallisuus

Opetussuunnitelman mukaan lapsen ja nuoren oppimisympäristön tulee olla fyysisesti ja psyykkisesti terve sekä opetussuunnitelman tavoitteita tukevaa.
Myös koulumme kesä on ollut taas remontintäyteinen. Nyt kaikki koulun vanhan puolen lattiat on uusittu ja seinät maalattu. Ikkunathan uusittiin jo toissakesänä. Toivottavasti sisäilmaongelmat on nyt selätetty lopullisesti.
Saamme myös tämän syksyn aikana turva-aidan Rahula-salin huoltotien varteen. Aita lisää huomattavasti turvallisuutta välituntialueellamme.
Pihalla alkaa aamuvalvonta klo 8.15.

Turvallinen ja sujuva koulumatka takaa myös hyvän oppimisen. Oppilaat ovat koulumatkoilla huoltajien vastuulla ja vakuutettuja kulkiessaan suorinta reittiä kouluun ja kotiin. Tarvittaessa lisätietoja kuljetusasioista tarjoaa toimistosihteeri Helinä Hyytiäinen puh.015-1943012 Mikkelin sivistyspalvelukeskuksessa.

Opetussuunnitelman muutokset

Valtakunnallisesti ollaan jälleen uudistamassa perusopetuksen opetussuunnitelman perusteita. Ensimmäiset muutokset koskevat lähinnä erityisopetusta ja oppilashuoltoa ja ne astuivat voimaan elokuun alusta. Uudet perusteet korostavat entistä enemmän oppilaan oikeutta saada riittävää ja oikea-aikaista oppimiset tukea. Uudet tuenportaat ovat; yleinen, tehostettu ja erityinen tuki.
Tässä kodin ja koulun yhteistyön tarve entisestään korostuu. Tulemmekin ottamaan lukuvuoden aikana käyttöön Wilman (oppilaitoksen hallinto-ohjelman), jolla osaltaan voimme lisätä yhteydenpitoa koulun ja kodin välillä ( esim. pikaviestit ja poissaolojen ilmoittaminen)
Huoltajille tullaan järjestämään myös käyttäjäkoulutusta.

Uutta lukuvuotta kohti

Tänä vuonna olemme saaneet runsaasti uutta ja pätevää henkilökuntaa koululle.
Jatkamme KIVa-koulu oppitunteja 1-4 luokilla.
Otamme käyttöön Wilma-ohjelman.
Painopisteemme on tänä lukuvuonna liikunnassa ja ihmisenä kasvamisessa.
Myös yhteistyömme Rämälän koulun kanssa jatkuu liikunnallisissa merkeissä.
Rahulan koulun blogia seuraamalla tiedät mitä koululla tapahtuu: http://rahula90v.blogspot.com/

Koko koulun yhteinen vanhempainilta on tiistaina 30.8.2011 klo 18.00.
Aloitamme kaikki Rahula-salissa yhteisten asioiden parissa ja sitten jatkamme iltakahvin merkeissä omissa luokissa. Illan aikana koulullemme valitaan uusi neuvottelukunta.
Kaikki tilaisuuteen jalkaisin tai polkupyörällä tulleet vanhemmat osallistuvat arvontaan. Tervetuloa!
Oikein hyvää alkavaa lukuvuotta toivottaen

Katariina Vilén
rehtori

Ei kommentteja: