keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Rahula-Rämälä jalkapallo-ottelu päättyi "tasatulokseen"

Tänään pelasimme jalkapalloa Rämälän koulua vastaan. Tunnelma oli korkealla ja vatsassa perhosia. Sää oli kuitenkin mitä parhain.
Ensin pelasivat tytöt vastakkain. Peli oli hyvin tasaväkinen ja päättyi varsinaisella peliajalla tasapeliin 1-1.
Sen jälkeen pelasimme viiden minuutin jatkoajan, joka sekin päättyi tasapeliin. Vuorossa oli rangaistuspotkukilpailu. Molemmilla joukkueilla oli kolme laukausta. Rämälän koulu voitti rangaistuspotkukilpailun ja niinpä pokaali päätyi Rämälän koululle. Onnea Rämälän tytöille!

Pojat ottivat heti ensi minuuteilla pelin haltuun parilla maalilla. Toisella puoliajalla Rämälän pojat piristyivät ja osansa lienee myös maalivahtivaihdolla. Peli päättyi kuitenkin Rahulan koulun voittoon 4-2. Pokaali odottaa vitriinissä ensimmäistä kaiverrustaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia koitoksia.

Kannustus oli positiivista ja peli sujui reilun pelin hengessä.