sunnuntai 9. lokakuuta 2011

WILMA käyttöön

TIEDOTE WILMAN KÄYTTÖÖNOTOSTA RAHULAN KOULUSSA 6.10.2011


Arvoisa huoltaja,


Rahulan koulu siirtyy käyttämään sähköistä, vuorovaikutteista oppilastietokanava WILMAA.


WILMAN käyttöönotto koulussamme tapahtuu asteittain. Ensimmäisessä vaiheessa pääsette luomaan omat henkilökohtaiset tunnukset WILMAN turvallista käyttöä varten. Alussa otamme käyttöön WILMAN poissaolojen ilmoittamisessa ja ohjelman pikaviestiominaisuudet. Isompien oppilaiden osalta siirrymme alkuvaiheen ja tutustuttamisen jälkeen pikkuhiljaa hyödyntämään järjestelmää myös esim. arvioinnissa ja kokeiden yhteydessä.


Jokainen huoltaja (kuitenkin max 2/perhe) saa kirjekuoressa oman avainkoodinsa. Avainkoodipaperissa on toimintaohjeet tunnusten luomiseksi sähköpostin avulla.


Niille huoltajille, joilla on yläkouluikäisiä lapsia, järjestelmä lienee pääperiaatteiltaan tuttu. Uutena ominaisuutena voi tulla se, että teillä jo käytössä olevaan tunnukseen voidaan yhdistää nyt myös Rahulan koulussa opiskelevien lastenne tiedot. Muutenkin yhteen tunnukseen voidaan yhdistää kaikki saman huoltajan koulussamme opiskelevat lapset.


Uusina käyttäjinä mukaan liittyvien ei suinkaan tarvitse olla huolissaan, sillä ohjelma on varsin yksinkertainen käyttää. Järjestämme Katariinan kanssa halukkaille WILMAN käyttöön perehdytystilaisuuden koululla to 13.10 klo 18.30 alkaen. Tilaisuudessa varmistetaan perusteista lähtien, että olette saaneet luotua saamienne avainkoodien avulla itsellenne tunnukset, ja että alkuvaiheen toiminnot luonnistuvat. Tunnusten luomisessa tarvitset henkilökohtaista avainkoodiasi sekä oppilaan henkilötunnusta, joten muistathan ne perehdytystilaisuuteen tullessasi. Kokeneempien käyttäjien ei luonnollisesti tarvitse osallistua tilaisuuteen, vaikka voi siellä toki piipahtaa lisäoppia ammentamassa.


Terv Tomi Ukkonen



Leikkaa.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-



Toivomme, että ilmoitat osallistumisestasi perehdytystilaisuuteen viimeistään ma 10.10. mennessä. Vaikket osallistu, palauta silti tämä osa huoltajan allekirjoituksella varustettuna ma 10.10. mennessä.


Taloudestamme osallistuu koulun WILMA-perehdytystilaisuuteen __________ henkilöä.



Oppilaan nimi______________________________________________



Huoltajan allekirjoitus__________________________________________

Ei kommentteja: