maanantai 2. tammikuuta 2012

TAMMIKUUN TIEDOTE


Rahulassa 3.1.2012


      
TAMMIKUUN TIEDOTE





Oikein onnekasta Uutta vuotta 2012!
 Jatkamme lukuvuotta liikunnallisissa merkeissä, vaikka lunta ja jäätä onkin vain nimeksi. Liikuntakassien sisältö on muutettu talviliikuntaan sopivaksi, joten nyt ne kannattaa ottaa kotikäyttöön toisenkin kerran. Mukana on mm. lumikenkiä. Blogista löytyy liikuntasuunnitelma, josta näette varasuunnitelmat ulkoliikunnalle. Tarvittaessa teemme uuden luistelumatkan jäähallille.

 Esikoulun uudeksi opettajaksi on valittu lastentarhanopettaja Ulla Nyberg. Salla Hoberg siirtyy 1.-2. luokan opettajaksi.
Olemme joutuneet hiukan muuttamaan työjärjestyksiä musiikinopetuksen vuoksi, sillä jatkossa Ulla opettaa 3-6 luokkien musiikit. 1-2 ja 5-6 luokkien uudistuneet lukujärjestykset jaetaan mahdollisimman pian. Kaikkien oppilaiden päivittäiset työajat pysyvät kuitenkin ennallaan.

Aloitimme syksyllä Wilman käytön ja se on sujunut yllättävän hyvin. Jatkossa ilmoitamme myös unohdukset Wilman kautta ja niistä tulee ns. heräte s-postiinne. Unohduksia ei jatkossa tarvitse ”kuitata”. Pyrimme tekemän jatkossa myös mahdolliset kyselyt (kuljetus yms.) Wilman kautta.
Tarjoamme kaikille huoltajille ja oppilaille vanhempainvarttia tammikuun aikana. Luokanopettaja ottaa asiaan liittyen yhteyttä Wilman kautta.

Perjantai 6.1. on loppiainen ja silloin on koulusta vapaapäivä.

Tiistaina 10.1. on uintia klo 10.00-10.45 1-2 luokilla ja klo 12.00-12.45 3-4 luokilla.


Torstaina 12.1. on tulevien ekaluokkalaisten (nykyiset esikoululaiset) kouluun ilmoittautumispäivä. Ilmoittautumisen voi tehdä ensimmäisen kerran myös Wilman kautta. Olen myös tavattavissa koululla klo 17.00-18.00.





Yhteistyöterveisin,

Katariina
http://rahula90v.blogspot.com/

Ei kommentteja: