tiistai 13. maaliskuuta 2012


Mikki Hiiri merihädässä kaupunginorkesterin konsertissa

Mikkelin kaupunginorkesterin, Mikkelin kulttuuripalveluiden, Vekkuliteatterin, Lasten ja nuorten kuvataidekoulun sekä Cantus Michaelis kuoron yhteistyössä toteuttama lastenkonsertti ”Lasten toivotut” tarjoaa upeita elämyksiä niin lapsille, perheille kuin varttuneimmillekin kuulijoille torstaina 15.3.2012 Mikaelissa klo 18 alkaen.

Mikkelin kaupunginorkesterin 12-henkisen jousiorkesterin lisäksi lavalle nousee musiikkiluokkien puhaltajia ja paikallinen Cantus Michaelis kuoro. Vekkuliteatterin väki ilahduttaa lapsia kasvomaalausten merkeissä ennen konserttia klo 17 alkaen. Aulatiloissa on myös esillä Lasten ja nuorten kuvataidekoulun oppilaiden taidetta. Konsertin toteutuksessa on pyritty huomioimaan lapset kokonaisvaltaisesti.

Konsertin musiikin on sovittanut Tuukka Lehtonen, tahtipuikkoa heiluttaa Kirsi Kaunismäki-Suhonen sekä yksi paikalla olevista lapsikuulijoista! Lapset ovat päässeet itse vaikuttamaan konsertissa kuultavien kappaleiden valintaan netissä olleen kyselyn myötä. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin myös illan konsertissa kapellimestarin saappaisiin pääsevä kuulija.

Tervetuloa kuulemaan, kokemaan ja näkemään!


Liput: Aikuiset 10€ / Alle 18v 5€
Opiskelijat, varusmiehet ja työttömät 10€ Eläkeläiset ja Musiikinystäväinyhdistyksen jäsenet: -2 € lipun hinnasta


Tiedon välitti
Susanna Latvala
kulttuurituottaja
Mikkelin kaupunki
Sivistystoimi / Kulttuuripalvelut

Maaherrankatu 9-11

Ei kommentteja: