maanantai 3. syyskuuta 2012

Liikuntatapahtuma/vuosikokouskutsu 13.9. klo 18.00

Rahulan koulun vanhempainyhdistys ITU ry






Liikuntatapahtuma/vuosikokouskutsu









Vanhempainyhdistys mahdollistaa monenlaisen toiminnan ja lasten hyvinvoinnin edistämiseen

tarvittavan rahoituksen ja käytännön toteutuksen .

Esim: discot, sählyvuorot, käsityökerhot, liikuntakerhot, ulkoilupäivät, Tornimäkipäivät, kevätretket.



ITU ry:n toiminta, ja samalla edellä mainittujen tapahtumien taloudellinen tukeminen ja järjestäminen oppilaille loppuu, ellei yhdistykseen saada toimivaa hallitusta ja riittävää henkilömäärää toteuttamaan tapahtumia.



Tulevan toimikauden toimintasuunnitelmaa on siis turha vielä kirjoittaa, vaikkakin neuvottelukunnan kanssa on tarkoitus yhdistää toimintoja ja saada sitä kautta jo perinteeksi muodostuneille tapahtumille jatkoa.



Kutsummekin siis kaikki lapset ja lasten vanhemmat Rahulan koulun salille lasten ja vanhempien yhteiseen liikuntatapahtumaan torstaina 13.9.2012 klo.18.00 Rahulan koulun liikuntasalille jossa isät vastaan pojat jalkapallo-ottelu sekä tytöt vastaan äidit norsupallo-ottelu.

Samassa yhteydessä pidetään ITU ry:n vuosikokous, jossa voimme yhdessä pohtia ja päättää tulevan kauden tapahtumista, niihin tarvittavasta rahoituksesta ja rahoituksen hankinnasta.



Kokouksessa käsitellään myös yhdistyksen sääntömääräiset asiat: henkilövalinnat, toimintakertomus/ tilinpäätös, toimintasuunnitelma/talousarvio jäsenmaksu ym.

Sääntöjen mukaisissa asioissa päätösvalta on yhdistyksen jäsenillä, eli kaikilla koulun oppilaiden vanhemmilla.





Terveisin ITU ry:n nykyinen hallitus







Ei kommentteja: