perjantai 21. syyskuuta 2012

Tule ja löydä aktiivisempi arki!

Tule ja löydä aktiivisempi arki!




Suuren suosion saavuttanut Aktiivinen Arki – tapahtuma on täällä taas.

Lauantaina 22.9.2012 klo 11 – 15 Kalevankankaan koulu ja sen ympäristö täyttyy uteliaista uuden harrastuksen etsijöistä.



Tapahtuma kokoaa lähes viisikymmentä mikkeliläistä yhdistystä, järjestöä ja seuraa saman katon alle niin liikunnan, kulttuurin, sosiaali- ja terveysalan kuin ennaltaehkäisevän työnkin saralta. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille niin uutta harrastusta pohtiville kuin järjestöihmisille itselleenkin. Tapahtumassa tarjoutuu oiva mahdollisuus tutustua oman paikkakunnan harrastusmahdollisuuksiin ja toimijoihin. Järjestöjen puolestaan kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi uusien yhteistyökumppaneiden, jäsenten ja harrastajien hankkimiseen.



Toimijat pystyttävät Kalevankankaan koulun sisä- ja piha-alueille esittelypisteitä. Luvassa on mm. erilaisia lajiesittelyjä, kilpailuja, visailuja ja esimerkiksi punonnan työnäytöksiä. Lisäksi Kalevankankaan koulun salissa esiintyy Kansantanssin ystävät, Mikkelin Urheilutanssijat sekä Choy Lee Fut, Kung Fu- yhdistykset.



Piha-alueilla pääsee tutustumaan mm. Mikkelin Ladun, Länsi-Saimaan Järvipelastajien sekä Mikkelin Palloilijoiden toimintaan.



Kalevankankaan koulun 9F –luokka pitää tilaisuudessa kahviota.



Mikä parasta, tapahtuma on täysin pääsymaksuton ja paikalle voi poiketa vaikka lenkin lomassa!



Tervetuloa tutustumaan paikkakuntasi mahdollisuuksiin harrastaa ja viettää vapaa-aikaa!



Järjestäjänä tapahtumassa toimii Mikkelin kaupungin eri yksiköt.



Terveisin,



Mikkelin kaupunki/

Kulttuuripalvelut

Ei kommentteja: